Campaign Ad Operator

Om Vendemore och rollen

In English

Är du intresserad av digital marknadsföring? Vendemore jobbar med riktad marknadsföring från företag till företag (B2B), så kallad Account Based Marketing. Våra kunder finns främst i norra Europa och vi hjälper dem att nå sina försäljningsmål genom smart digital marknadsföring.

Hos Vendemore har vi en öppen atmosfär och högt i tak, vi ser möjligheter och tar beslut snabbt. Rollen som Campaign Ad Operator är central i vårt erbjudande, eftersom en "AdOp" praktiskt sköter våra kunders kampanjer. Du kommer i den här rollen att jobba tillsammans med våra kundprojektledare och nära vårt utvecklingsteam. Det kan periodvis vara högt tempo och du kommer att ha stor möjlighet att påverka ditt dagliga arbete.

Med modern digital teknologi håller marknadsföring på att förändras i grunden. Vendemore såg förändringen tidigt och hos oss kommer du att vara en del i att hjälpa våra kunder att förstå det nya och att få ut det mesta av sin marknadsföring.

Vad gör en Campaign Ad Operator hos Vendemore

Vår Customer Experience-enhet ansvarar för leveransen av själva reklamkampanjerna. Vi jobbar bara med företag som säljer till andra företag (B2B) och det är viktigt för oss att alltid hålla en hög kvalitet och möta kundens förväntningar.

I din roll som Campaign Ad Operator, kommer du att vara kundprojektledarnas och säljarnas högra hand för att göra just det - att möta våra kunders förväntningar. Du kommer praktiskt att jobba med att boka, optimera och rapportera kundernas reklamkampanjer. Tillsammans med kundprojektledaren, är du en nyckelperson i att leverera värde till våra kunder.

Arbetsuppgifter och ansvar

 • Sköta digitala annonseringskampanjer för våra kunder, i nära samarbete med kundprojektledaren och med fokus på de mål kunden har med kampanjen.
 • Boka och lansera kampanjer i våra digitala kampanjsystem, testa och kontrollera annonserna, optimera kampanjerna kontinuerligt för att nå kundens mål och möta kundens förväntningar vad gäller budget och engagemang (klick). Ta fram rapporter, analysera resultat och presentera insikter för kundprojektledaren i första hand, men också ibland direkt för kunden.
 • Jobba tillsammans med vår egen marknadsenhet för att sköta vår egen reklam, t ex webbsida, sociala media och våra egna annonskampanjer.

   Din profil och bakgrund 

   För att lyckas och trivas i rollen som Campaign Ad Operator, är du välorganiserad och ser detaljer, gillar siffror och att analysera mönster, och du gillar förstås reklam, social media och marknadsföring. Då du kommer att vara en del av olika projektteam, gillar du att jobba med andra och du gillar att ge service - för dig är "service-minded" en självklarhet.

   Det här är en roll för dig som är i början av din karriär: du kanske nyligen har avslutat en marknadsföringsutbildning, jobbat något år med digital marknadsföring eller social media, eller kanske har du en bakgrund inom dataregistrering/-analys och vill bredda dig till marknadsföring. Kanske är detta ditt första jobb?

   Du är/har:

    • Ambitiös med intresse för marknadsföring, speciellt digital marknadsföring online
    • Organiserad och noggrann med detaljer
    • Analytisk med en förmåga att se trender och mönster
    • Klarar korta deadlines
    • Tar personligt ansvar och får saker gjorda
    • Är datorvan och kan jobba i Microsoft Office eller liknande
    • God/flytande svenska och engelska, skriftligt och muntligt.
    • Erfarenhet av att arbeta med digitala mediesystem, t.ex. AppNexus eller BidTheatre, liksom Google Analytics eller Google AdWords, är meriterande.

   Rollen är heltid på vårt kontor i Solna, Stockholm.

   Vi kommer att läsa ansökningar löpande, så tveka inte att skicka in ditt CV och ett personligt brev så snart som möjligt. Varför inte redan idag?

   För att ansöka, skicka ett personligt brev och din CV till: info@vendemore.com

   Publicerat: December 2018